Access Bars - Laserpraktijk Zuidlaren voor stoppen met roken, Access Bars, voetreflex, (duo)massages, bachbloesem in Drenthe, Groningen, Friesland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Access Bars

Wist je dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te zijn wie je werkelijk bent?

Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in het verleden hebt opgeslagen. De punten zijn verbonden met een aantal levensgebieden die voor ons allemaal belangrijk zijn: geld, relaties, vreugde en verdriet, lichaam en seksualiteit, ziekte en gezondheid en nog veel meer.

Het woord ‘Bars’ staat voor ‘tralies’. De tralies waarachter we onszelf gevangen houden door onze overtuigingen, oordelen, aannames en waarheden.

Onze hersenen worden ook wel eens vergeleken met de harde schijf in een computer. Alles wat wij meemaken in het leven wordt op deze harde schijf opgeslagen.

Door het met de vingertoppen zachtjes aanraken van de 32 Bars punten worden als het ware de overbodige bestanden die op de harde schijf zijn opgeslagen verwijderd.

Een Access Bar sessie ruimt letterlijk jouw hoofd op. Het hoofd, de geest en het lichaam ontspannen. Er komt weer ruimte en rust in het hoofd.

Effecten

De meest voorkomende effecten zijn: toegenomen innerlijke rust, makkelijker inslapen en doorslapen, uitgeruster wakker worden, minder piekeren, meer energie, het leven 'loopt' makkelijker en je bent beter in balans.

Mensen met een 'druk en eeuwig malend hoofd' merken vaak dat er rust komt na het laten lopen van hun Bars en dat er meer werk uit hun handen komt in minder tijd.

Na afloop van de behandeling heb je in het minste geval een opgeruimd hoofd maar zeer waarschijnlijk  verandert je leven ten goede.

 

Via onderstaande link kan je een informatief filmpje zien


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu