Access Bars - Laserpraktijk Zuidlaren voor stoppen met roken, Access Bars, voetreflex, (duo)massages, bachbloesem in Drenthe, Groningen, Friesland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Access Bars

Wist je dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te zijn wie je werkelijk bent?
Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in het verleden hebt opgeslagen. 
De punten zijn verbonden met een aantal levensgebieden die voor ons allemaal belangrijk zijn: geld, relaties, vreugde en verdriet, lichaam en seksualiteit, ziekte en gezondheid en nog veel meer.
Het woord ‘Bars’ staat voor ‘tralies’. De tralies waarachter we onszelf gevangen houden door onze overtuigingen, oordelen, aannames en waarheden.
Onze hersenen worden ook wel eens vergeleken met de harde schijf in een computer. Alles wat wij meemaken in het leven wordt op deze harde schijf opgeslagen.
Door het met de vingertoppen zachtjes aanraken van de 32 Bars punten worden als het ware de overbodige bestanden die op de harde schijf zijn opgeslagen verwijderd.
Een Access Bars sessie ruimt letterlijk jouw hoofd op. Het hoofd, de geest en het lichaam ontspannen. Er komt weer ruimte en rust in het hoofd.

Effecten
De meest voorkomende effecten zijn: toegenomen innerlijke rust, makkelijker inslapen en doorslapen, uitgeruster wakker worden, minder piekeren, meer energie, het leven 'loopt' makkelijker en je bent beter in balans.
Mensen met een 'druk en eeuwig malend hoofd' merken vaak dat er rust komt na het laten lopen van hun Bars en dat er meer werk uit hun handen komt in minder tijd.

Na afloop van de behandeling heb je in het minste geval een opgeruimd hoofd maar zeer waarschijnlijk  verandert je leven ten goede.
Via onderstaande link kan je een informatief filmpje zien


Access Energetische facelift

Tijdens deze behandeling wordt energie geactiveerd die licht aanvoelt en een ontspannend effect heeft. Deze ontspanning ervaar je niet alleen in je gezicht, maar in je hele lichaam. Je trekken verzachten en vermoeidheid verdwijnt uit je gezicht. Rimpels en lijntjes zullen verminderen en ook littekens zullen sneller genezen en vervagen.
Door de behandeling zal je lichaam alle stress loslaten tot op cel niveau. Zodoende zal verjonging op een natuurlijke manier van binnenuit ontstaan. Door de behandeling krijg je een jongere en frissere uitstraling.
Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over je lichaam en het ouder worden aangepakt en kunnen negatieve gedachten en gevoelens daarover verdwijnen.

Naast de positieve uitwerking op het uiterlijk werkt de energie ook door op andere dingen die vaak met veroudering in verband worden gebracht. Als gevolg van de behandeling kan het daarom zijn dat je o.a. verbetering merkt in je slaappatroon, spijsvertering en hormoonhuishouding.

Tijdens de behandeling lig je met je kleding aan op je rug op de behandeltafel en leg ik mijn handen zachtjes in verschillende posities op je hals en gezicht.

Na een behandeling is het verschil direct zichtbaar en voelbaar. Je hele lichaam zal ontspannen en energiek aanvoelen en ook in de weken erna zul je merken dat je meer rust, helderheid en ruimte hebt in je hoofd en lijf.

Wie wil dat nu niet?


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu