Afvallen - Laserpraktijk Zuidlaren voor stoppen met roken, Access Bars, voetreflex, (duo)massages, bachbloesem in Drenthe, Groningen, Friesland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Afvallen
 
Bij de laserbehandeling voor het afvallen behandeling ik een aantal acupunctuurpunten op het lichaam die je goed ondersteunen bij het afvallen. De behandeling vermindert eetlust en hongergevoel, versnelt de vetverbranding, stimuleert de stofwisseling, bevordert de spijsvertering en zet het lichaam aan tot ontgiften. Ook zal je minder last hebben van onrustgevoelens en stress en minder zin hebben om te snoepen. Verder stimuleert de behandeling je wilskracht en je doorzettingsvermogen.
 
Als je weinig hoeft of wilt afvallen (een paar kilo) kan het zijn dat één behandeling voldoende is.
 
Wil je meer afvallen, dan is het advies minimaal 3 behandelingen.

Ook is het sterk aan te bevelen om daarnaast de Bach Bloesem mix voor afvallen te gebruiken.

Deze mix helpt je o.a. bij doorbreken van gewoontes/patronen, helpt je bij een dipje, motiveert je om door te zetten, zorgt dat je niet te ongeduldig wordt, geeft je zelfvertrouwen, helpt bij vermoeidheid, geeft meer ontspanning en minder stress.

De behandeling is puur bedoeld als ondersteuning! Je zal hiernaast ook je eetpatroon/bewegingspatroon moeten aanpassen. Indien gewenst kan ik je hierbij advies geven.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu