Energetische Facelift - Laserpraktijk Zuidlaren voor stoppen met roken, Access Bars, voetreflex, (duo)massages, bachbloesem in Drenthe, Groningen, Friesland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Access Energetische facelift

Tijdens de behandeling wordt energie geactiveerd die licht aanvoelt en een ontspannend effect heeft. Deze ontspanning ervaar je niet alleen in je gezicht, maar in je hele lichaam. Je trekken verzachten en vermoeidheid verdwijnt uit je gezicht. Rimpels en lijntjes zullen verminderen en ook littekens zullen sneller genezen en vervagen.

Door de behandeling zal je lichaam alle stress loslaten tot op cel niveau. Zodoende zal verjonging op een natuurlijke manier van binnenuit ontstaan. Door de behandeling krijg je een jongere en frissere uitstraling.

Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over je lichaam en het ouder worden aangepakt en kunnen negatieve gedachten en gevoelens daarover verdwijnen.

Naast de positieve uitwerking op het uiterlijk werkt de energie ook door op andere dingen die vaak met veroudering in verband worden gebracht. Als gevolg van de behandeling kan het daarom zijn dat je o.a. verbetering merkt in je slaappatroon, spijsvertering en hormoonhuishouding.

Tijdens de behandeling lig je met je kleding aan op je rug op de behandeltafel en leg ik mijn handen zachtjes in verschillende posities op je hals en gezicht.

Na een behandeling is het verschil direct zichtbaar en voelbaar. Je hele lichaam zal ontspannen en energiek aanvoelen en ook in de weken erna zul je merken dat je meer rust, helderheid en ruimte hebt in je hoofd en lijf.

Wie wil dat nu niet?

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu