Hypnose

Hypnose helpt je o.a. bij afvallen, angsten, stress, onzekerheid en verslavingen.

 
De hypnose behandeling wordt gegeven door mijn man Chris Gils. Tijdens de behandeling word je in een fysieke en mentale ontspanning gebracht waardoor je in staat bent om een verandering bij jezelf te realiseren. Een verandering die vanuit je onderbewuste in gang gezet wordt. In je onderbewustzijn worden alle gewoontes opgeslagen, gewoontes in je gedrag of je manier van denken. Je onderbewustzijn zal tijdens de hypnose sessie aangesproken worden om een verandering in gang te zetten en dus af te stappen van de oude en vertrouwde manier van denken en doen.


De uitleg van Chris:

Hoe werkt hypnose?
Nadat we besproken hebben wat je wil veranderen laat ik je volledig tot rust komen. Je zit met gesloten ogen en luistert naar mijn uitleg en opdrachten die je een steeds dieper gevoel van ontspanning geven, een soort van trance. Gedurende de behandeling blijf je mij horen en je houdt de volledige controle over jezelf. Ik doe een aantal testjes om te bepalen of je voldoende ontspannen bent en ga daarna de verandering die je graag wilt realiseren in gang zetten. Ik doe dat door dit het simpelweg aan jou te vertellen, maar dan wel aan jouw onderbewustzijn. Omdat je in een zo diepe trance bent, staat je onderbewustzijn als het ware open om deze verandering te accepteren. Je onderbewustzijn wordt nu namelijk niet tegengehouden door je bewustzijn omdat je zo diep ontspannen bent.

Hoe lang de behandeling gaat duren is vooraf lastig te zeggen. Dit hangt onder andere af van ons gesprek over de aanleiding dat je een hypnose behandeling wilt, wat je wil bereiken en ook van hoe ontvankelijk je bent voor het bereiken van een diepe ontspanning. Ga er van uit dat een sessie gemiddeld 60 - 75 minuten duurt. Het is in sommige situaties ook mogelijk de behandeling thuis te ontvangen.

Het aantal behandelingen is vooraf niet te bepalen. Er zijn meerdere factoren die hierbij een rol spelen namelijk. Bij sommige personen is na één sessie het doel bereikt, bij anderen kunnen dat bij meerdere sessies zijn. We bespreken dit samen en uiteraard ben jij zelf degene die hier de beslissing over neemt. Er zijn goede resultaten te behalen bij o.a. afvallen, stoppen met roken, het overwinnen van angsten en stress.

Ik kan me voorstellen dat er nog veel vragen zijn. Bel me gerust om deze te bespreken of vul het contactformulier in. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is ook mogelijk.