Wat is het? - Laserpraktijk Zuidlaren voor stoppen met roken, Access Bars, voetreflex, (duo)massages, bachbloesem in Drenthe, Groningen, Friesland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Voetreflexmassage
Wat is voetreflexzonetherapie?


Ruim 3000 jaar geleden werd voetreflexzone-massage als therapie toegepast in landen als Egypte, China en India. Reeds toen had men ontdekt dat via reflexpunten op onder andere de voeten, de organen en weefsels van het lichaam op een positieve manier beïnvloed kunnen worden.

De stimulatie van de reflexpunten geeft in de corresponderende organen en weefsels een betere doorbloeding, afvoer van afvalstoffen via het lymfesysteem en balancering van het meridiaanstelsel.

Op deze manier wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam ingeschakeld. Dit geeft de meest natuurlijke vorm van herstel.

Een voetreflexbehandeling heeft invloed op zowel je lichaam als je geest. Het kan daarom – als aanvulling op een reguliere behandeling – uitstekend worden toegepast bij uiteenlopende lichamelijke en mentale klachten.

Het is een natuurlijke manier om pijn te verlichten en veel verschillende gezondheidsklachten te behandelen. Maar je kunt de voetreflexzones ook gebruiken om diep te ontspannen of juist om energie te geven.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu