Voor een jongere, frissere uitstraling van binnen en van buiten, vermindering van rimpels, lijntjes en littekens, zachtere trekken, meer energie en meer ontspanning voor lichaam en geest.

Door de behandeling zal je lichaam alle stress loslaten tot op cel niveau. Zodoende zal verjonging op een natuurlijke manier van binnenuit ontstaan. Door de behandeling krijg je een jongere en frissere uitstraling. Je trekken verzachten en vermoeidheid verdwijnt uit je gezicht. Rimpels en lijntjes zullen verminderen en ook littekens zullen sneller genezen en vervagen. Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over je lichaam en het ouder worden aangepakt en kunnen negatieve gedachten en gevoelens daarover verdwijnen.

Daarnaast heeft de behandeling ook een positief effect op andere dingen die vaak met veroudering in verband worden gebracht. Als gevolg van de behandeling kan het daarom zijn dat je o.a. verbetering merkt in je slaappatroon, spijsvertering en hormoonhuishouding.

Tijdens de behandeling lig je met je kleding aan op je rug op de behandeltafel en leg ik mijn handen zachtjes in verschillende posities op je hals en gezicht.

Na een behandeling is het verschil direct zichtbaar en voelbaar. Je hele lichaam zal ontspannen en energiek aanvoelen en ook in de weken erna zul je merken dat je meer rust, helderheid en ruimte hebt in je hoofd en lijf.

Wie wil dat nu niet?


Contact opnemen
Dat kan via 
WhatsApp of Bel 050 4095409. Ook het
 contactformulier invullen of  een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is mogelijk.

De praktijk is gevestigd in Zuidlaren in de kop van Drenthe (tussen Groningen en Assen).