Emotional Freedom Technique

Ben je boos, verdrietig of angstig? Heb je last van stress of ben je onzeker?
Emotional Freedom Technique laat ongewenste emoties verdwijnen.

Een EFT behandeling zorgt ervoor dat je bevrijd wordt van emoties waar je (soms) last van hebt, zoals bijvoorbeeld boosheid, verdriet, angst, stress, onzekerheid, emotie-eten. Ook bij lichamelijke klachten kan EFT goed werken. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen. Informeer gerust vrijblijvend of EFT jou kan helpen.

Vervelende of angstige gebeurtenissen uit je verleden leiden niet meer tot ongewenste en/of heftige emoties. Ze zullen in je herinnering blijven bestaan, maar je kunt er meer neutraal aan denken.

Bij de eerste afspraak bespreken we de emotie(s) waar je van af wilt en welke gebeurtenis(sen) hier volgens jou de oorzaak van zijn. Op basis hiervan wordt bepaald hoe we in een krachtige zin de gebeurtenis en emotie kunnen omschrijven. Vervolgens ga je bij jezelf op verschillende meridiaan punten kloppen terwijl je de emotie en gebeurtenis uitspreekt. Dit herhalen we 3 keer en hierna zal de emotie minder voelen. We herhalen dit tijdens onze eerste afspraak direct een 2e en mogelijk 3e keer met als doel de emotie volledig te laten verdwijnen.

EFT is gebaseerd op acupressuur en gaat ervan uit dat emotionele en ook fysieke klachten ontstaan door een verstoring van je energiesysteem. Deze energie loopt via diverse meridianen door je lichaam. Door het tijdens het kloppen op de uiteinden van bepaalde meridianen uitspreken van je emotie, verdwijnt deze en wordt je energiesysteem herstelt. Het resultaat is dat je weer beter in je vel zit. Dit is een summiere uitleg van EFT en meridianen, er is heel veel informatie te lezen op internet.

Deze behandeling (die soms ook thuis mogelijk is) wordt gegeven door mijn man Chris Gils.

Contact opnemen
Dat kan via 
WhatsApp of Bel 050 4095409. Ook het
 contactformulier invullen of  een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is mogelijk.