Yager therapie

Yager Therapie® lost chronische lichamelijke of geestelijke problemen op. Dit zonder dat vervelende herbelevingen van negatieve gebeurtenissen of trauma's nodig zijn. Dus zonder dat je uitvoerig moet uitleggen wat het probleem of de klacht en/of de mogelijke oorzaken hiervan zijn. Je laat je eigen brein weer oplossen wat er ooit veroorzaakt is.

Hoe werkt het 
De onderliggende oorzaak van een probleem of klacht is in alle gevallen bekend in het onderbewustzijn. Deze onderliggende oorzaak hoef je jezelf niet altijd  te herinneren, je bent je er soms niet meer van bewust. Tijdens de behandeling worden de “beschadigde” delen  van je onderbewustzijn hersteld.

Het leidt ertoe dat je niet langer de pijn/gevoelens die opgeslagen waren ervaart, er is als het ware een update gedaan van je onderbewustzijn.

Voor wie
De Yager code®  is zeer effectief als het gaat om bijvoorbeeld een depressie, verslavingen, angsten, trauma's,  pijnklachten, dwangmatige handelingen of gedrag,  dyslexie  en een burn-out.

Het behandelen met de Yager Therapie® kan een goed alternatief zijn voor reguliere behandelmethoden maar kan ook complementair worden toegepast. Bij de Yager Therapie® wordt ervan uit gegaan dat één of meerdere gebeurtenissen uit het verleden, in sterke mate mede verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van een verslaving/angst/fobie/pijn/….. We noemen deze koppeling tussen gebeurtenis(sen) en gedrag/effect conditionering.  Een mooi voorbeeld van conditionering is die van het hondje van Pavlov

Alle gebeurtenissen en bijbehorende reacties (mentaal en/of fysiek) worden vastgelegd in delen van ons onderbewustzijn. Met de Yager Therapie® worden de delen waarin de conditioneringen zijn vastgelegd, veranderd, gewijzigd of gereconditioneerd met als doel de biochemische balans te herstellen. Dit leidt er toe dat je mentaal en/of fysiek het probleem of de klacht verholpen hebt.

De behandeling
Tijdens de behandeling zit je in een stoel terwijl de juiste vragen gesteld worden aan die delen van je onderbewustzijn die verantwoordelijk zijn voor het probleem of de klacht. Deze worden (eigenlijk door jezelf) vervolgens gereconditioneerd.  

Bovenstaande is een summiere uitleg. Benieuwd of jouw klachten ook verholpen kunnen worden met deze methode? Neem vrijblijvend contact op.

Dat kan via 
WhatsApp of Bel 050 4095409. Ook het
 contactformulier invullen of  een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is mogelijk.

De praktijk is gevestigd in Zuidlaren in de kop van Drenthe (tussen Groningen en Assen).


Er zijn goede resultaten te behalen bij o.a.:

IRH opleiding Depressies, trauma’s, PTSS
IRH opleiding Verslavingen zoals roken, drugs, alcohol, gokken en gamen          Yager therapie certificaat
IRH opleiding Gewichtsreductie (bij emotie-eters)
IRH opleiding Slaapproblemen
IRH opleiding Angsten, fobieën en dwangneuroses
IRH opleiding Chronische pijn
IRH opleiding Dyslexie
IRH opleiding Hoofdpijn, migraine
IRH opleiding Allergieën
IRH opleiding Klachten die hun oorzaak in het verleden hebben
IRH opleiding Etc. etc.