Hypnose - stoppen met roken

Je wil stoppen met roken, dat klinkt heel eenvoudig. Je drukt je laatste sigaret uit, pakt gewoon geen nieuwe meer en klaar is het…...Maar helaas zo eenvoudig is het niet.
Hypnose is een hele krachtige en succesvolle methode om de ingesleten gewoonte van het roken aan te pakken.


Misschien heb je al eerdere pogingen ondernomen om te stoppen met roken. Mogelijk heb je al diverse hulpmiddelen gebruikt zoals pleisters, nicotinevervangers of Champix. Maar geen van deze middeltjes pakt de echte kern van de verslaving aan en dat doet directe hypnose wél. Roken en ook andere gewoontes zijn opgeslagen in het onderbewustzijn. Het doel van de directe hypnose sessie is om het onderbewustzijn nieuwe inzichten te geven, nieuwe gewoontes te creëren . Door het gebruik van de juiste methodiek wordt onder hypnose de ingesleten gewoonte om te roken doorbroken en weggenomen. Een soort van reset zorgt ervoor dat jouw onderbewustzijn zich weer zal gedragen zoals het ook deed voordat je rookte. Je voelt je weer een echte niet-roker, verlost van aangeleerd gedrag. Verlost van deze ongezonde en dure verslaving en de mogelijkheid om je reuk en smaak weer te verbeteren. En het allerbelangrijkste misschien, zélf weer de controle hebben over wat je doet.

Na afloop van de hypnose sessie krijg je een mp3 bestand toegestuurd. Deze mp3 ga je nog een aantal dagen beluisteren om zodoende de nieuwe gewoonte nog beter te verankeren in je onderbewustzijn. Hypnose is een goed hulpmiddel als je wilt stoppen met roken en over het algemeen is één behandeling voldoende, deze wordt gegeven door mijn man Chris Gils.

Contact opnemen
Dat kan via 
WhatsApp of Bel 050 4095409. Ook het
 contactformulier invullen of  een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is mogelijk.