Even voorstellen

Annie Sijnstra Laserbehandeling Hypnose
Annie Sijnstra

Mijn naam is Annie Sijnstra, geboren in 1963 te Assen. Getrouwd met Chris Gils en moeder van 4 prachtige zoons. De praktijk is aan huis gevestigd in Zuidlaren. Dit mooie dorp ligt in het noorden van Drenthe, tussen Assen en Groningen.

In 2006 ben ik na jarenlang een verstokte rookster te zijn geweest eindelijk gestopt met roken. Dit heb ik gedaan met behulp van een softlaserbehandeling. Uit eigen ervaring weet ik wat het verschil is tussen stoppen met roken met of zonder softlaserbehandeling. De laserbehandeling maakte het echt veel gemakkelijker voor me. Vandaar dat ik de behandelingen graag zelf wilde aanbieden in mijn eigen praktijk. Ik heb me daarom bij SmokeFree laten opleiden tot lasertherapeut. Naast behandelingen voor het stoppen met roken geef ik ook laserbehandeling ter ondersteuning bij het afvallen of gecombineerd met een andere behandeling bij diverse klachten.

In 2005 ben ik begonnen met de opleiding Voetreflexzone therapie bij Sonnevelt Opleidingen. Deze heb ik in 2008 afgerond. Je kan bij mij terecht voor zowel een ontspannende voetreflexzonemassage als ook voor massages als therapie bij diverse klachten. Ook kan je langskomen voor een hoofd/nek/schouder massage, deze wordt gegeven door Chris.

Na persoonlijk te hebben ervaren wat de Bach bloesem remedies voor je kunnen betekenen op emotioneel gebied heb ik me in 2015 laten opleiden tot Bach Bloesem therapeut. Ook dit bied ik nu in de praktijk aan.

Eind 2017 kwam Access bars op mijn pad. Dit vond ik echt bijzonder. Na afloop van de eerste behandeling voelde ik me heerlijk. Een opgeruimd gevoel. Daarnaast merkte ik in de weken daarna dat ik me minder druk maak om dingen waar ik normaal gesproken echt mee zou zitten. Ook is mijn slaap verbeterd.
Voor iedereen werkt het anders, maar het geeft je op zijn minst een opgeruimd hoofd.

Ook kun je bij me terecht voor een Access Energetische Facelift. Mijn vooroordeel dat deze behandeling puur en alleen op het uiterlijk gericht is werd helemaal weggenomen toen ik zelf een behandeling kreeg. De behandeling gaat veel verder dan alleen het uiterlijk en is ook heerlijk ontspannend!

Sinds 2019 bied ik ook Hypnose, Virtuele maagband (of hypnoband), EFT(emotional freedom technique)  en Yager Thearpie aan, deze worden gegeven door Chris.